Een paar weken terug kreeg ik een mailtje van André Nibbeling. Een bouwvakker met meer dan 30 jaar ervaring bij een groot bouwbedrijf. De crisis zorgde ervoor dat hij op zoek moest naar een nieuwe uitdaging. André besloot om zelf een bedrijfje op te starten. In 2012 heeft hij dat gedaan en is momenteel goed druk met zeer uiteenlopende projecten.

Bij een eigen bedrijf hoort natuurlijk een bepaalde ambitie, wat wil je ermee bereiken. André wil graag persoonlijk en lokaal zijn beroep uitoefenen. Een bouwvakker die je persoonlijk kan aanspreken en de tijd neemt om samen met jou naar een bouwklus te kijken. We besloten samen de drie V’s te introduceren. Vernieuwend, Vakmanschap en Vertrouwd. Drie waarden die André kenmerken.

De tweede vraag was hoe André online beter vindbaar werd. We besloten om een nieuwe website te ontwerpen. Deze is beter te indexeren door Google en gebruiksvriendelijker voor André en de klant. Het eindresultaat is fenomenaal. André heeft al veel positieve reacties gekregen.

Bekijk hier de website van André Nibbeling.