Het is groot nieuws in Nederland. Straks kunnen we namelijk gratis bellen, sms’en en internetten op onze smartphones en andere devices. Maar hoe dan eigenlijk?

FreedomPop biedt deze dienst al langer aan in Amerika en het is een geweldig succes. Ze verstrekken je een gratis abonnement. Zo kun je gratis bellen, sms’en en internetten op het netwerk van partners van FreedomPop, denk aan KPN in Nederland. Het zijn kleine bundels, maar wat wil je. Je betaald er helemaal niks voor. Het enige wat je telkens moet doen is reclame op je smartphone weg klikken of wachten tot de reclame is afgelopen.

FreedomPop wil in hoog tempo Europa veroveren. Ik ben heel benieuwd of ze dat gaat lukken. Zitten wij hier allemaal op te wachten? Betalen we liever niet een vast bedrag per maand, zodat we reclame vrij van onze smartphone kunnen gebruiken?

Zeker een ontwikkeling die ik blijf volgen!