Wie had dat ooit kunnen bedenken. Freek die gaat afstuderen voor het HBO. Ja, het is echt waar. Vanaf 2 februari begin ik bij
de Nederlandse Spoorwegen. Als afstudeerder ga ik onderzoek doen voor het merk en sponsoring programma: Supporter van Bewegen. Een uitdagende opdracht, waar ik enorm veel zin in heb. Maar ik ben van ver gekomen.

Het klinkt allemaal wat ernstiger dan het is, maar ik ben er gewoon trots op. Vier jaar geleden ben ik geslaagd voor het MBO op het Graafschap College. Twee diploma’s binnen gehaald in drie jaar tijd. Assistent Communicatiemedewerker en Assistent Marketingmedewerker. Toen ik de diploma’s in mijn handen had, wist ik meteen wat ik wilde. Ik wilde verder studeren. Nieuwsgierig naar het HBO of ik het aan kon en nieuwsgierig naar hoe ver ik kan komen. Het was de beste beslissing die ik ooit heb genomen.

Ik ben met 200% inzet, motivatie en energie begonnen op het HBO. In die vier jaar tijd heb ik ontzettend veel belangrijke, leuke en inspirerende mensen leren kennen. Mensen die er voor hebben gezorgd dat ik nu zo ver ben gekomen. De persoonlijke bedankjes gaan er pas komen als ik het helemaal heb afgesloten, nog even wachten dus.

Elk jaar was weer een avontuur en nu gaat het laatste avontuur op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen beginnen, afstuderen. Wish me luck. Ik hoop er iets heel moois neer te zetten.