Dit is ontzettend gaaf. Ik ben één van de 16 jonge PR Talenten van Nederland. Lees het artikel en bekijk hieronder wat de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen instuurde!

Hogeschool van Arnhem en Nijmgen: “Leergierig. Ambitieus. Betrokken. Positief kritisch. En dat laatste is hij zeker ook naar zichzelf. Daardoor ontwikkelt hij zich razendsnel. Freek is zo iemand voor wie je het als docent doet. En een beetje extra. Altijd in de les, altijd actief. En hij is kritisch naar jou als docent en naar onze opleiding. Maar steeds vanuit betrokkenheid. 

Freek vond zijn droomstage bij FC Twente. Je zag hem met de dag groeien en volop genieten. Interviews met sterspelers, pers begeleiden, artikelen schrijven, een intern onderzoek doen. FC Twente kon het met een gerust hart aan Freek overlaten. 

Steeds meer wordt hij, ook naast zijn studie, gevraagd voor communicatieadvies. Een EHBO vereniging zocht nieuwe cursisten. Freek hielp hen eraan met een geslaagde Facebookcampagne. Voor de minor PR zorgde hij ervoor dat een boerderij ook echt structurele media-aandacht ging krijgen. Zelf zegt hij hierover: “Samenwerken met echte bedrijven, met echte mensen en dan een plan schrijven dat ook gewoon echt werkt’ Uniek toch?!” 

Als lid van de opleidingscommissie droeg Freek professioneel zijn steentje bij aan onze geslaagde accreditatie. Zet hem maar voor een zware commissie of een vakjury die een digital magazine gaat beoordelen; Je kunt erop vertrouwen dat het goed komt. 

Freek heeft ‘the whole package:’ met hoofd en hart werkt hij aan betere communicatie. U hoort nog van hem! “